Optrede‚Äčns

Foto: Mariet Sonnemans

Verder zijn er nog enkele opties in onderhandeling over de data... Dus kijk regelmatig even op de website.    

2024
9 maart - zaterdag Panningen Mauriceke (voorheen: Pierke)  
30 maart - de Beurs Horst
6 mei maandagmiddag - De ideale Kermis Horst
29 juni (besloten) optreden Panningen
4 juli (besloten) de Zorggroep zomerkermis
29 augustus: (besloten) optreden Venlo
zaterdag 5 oktober Oploo Gemeenschapshuis de oude Heerlijkheid
Zaterdag 2 november: Helden de Hozy Cozy bar
13 december -  (besloten) optreden Wellerlooi

2025
05 januari Kleuskens nieuwjaarsoptreden
 08 februari Griendsveen (besloten)

Liverpool 2003

In 2003 trokken de sparks voor de eerste keer naar Liverpool. Optreden in the Cavern club. Dit was een zeer geslaagd weekend. Zo'n 50 personen vergezelden de band naar het walhalla van de Beat muziek. Het was een swingend en verrassend weekend waarbij overdag ook nog een tour door Liverpool waarbij de "homes"van de 4 mannen werden bekeken en een an ander werd uitgelegd door de gids op deze Magical Mystery tour .  Het Beatles museum werd ook bezocht. Een weekend om nooit te vergeten.

Liverpool 2018

Ons tweede bezoek aan Liverpool vond plaats in 2018. In November trokken we wederom naar the Cavern club en het was weer een hele beleving. Twee prachtige optredens waren het gevolg. Een video op de "homepage" geeft U een indruk van de hele reis met optredens. Wederom ONVERGETELIJK.

De Peelsessies in Boekel

Reeds jaren organiseert Showevents van Joan van Berlo, een keer per maand de "Peelsessies" . Een gebeuren waarbij 2 bands worden uitgenodigd om op te treden. Meerdere malen hebben wij als de Sparks daar op de planken gestaan. Altijd prima georganiseerd met een drankje en een hapje en voor de toeschouwers gratis entree. 

Kleuskens ‚Äčin Meterik

Reeds meer dan 25 jaar openen wij het jaar bij Kleuskens in Meterik. Helaas zal in 2021 dit vanwege alle toestanden rondom het coronavirus niet gebeuren. Of er later nog een inhaal-optreden zal plaatsvinden is te bezien. De wil is er wel...

Een aantal plekken waar we  een aantal keren gespeeld hebben

Foto 1 - Pretcafe "de Beurs"in Horst
Foto 2 - Zaal "Roelanzia"in Ysselsteyn
Foto 3 - "Eten en zo" in Tienray
Foto 4: - " Pierke"in Panningen

Natuurlijk zijn er nog meer plekken die genoemd kunnen worden waar we graag optreden. Dit zijn slechts voorbeelden van plaatsen waar we regelmatig te zien zijn.